Om Mig

Jag har alltid rört på mig!

 

Som tolvåring blev Lilla Lidingöloppet 1979 starten på en lång rad av lopp jag deltagit i. Med tiden har det blivit fler utmaningar, med triathlon och ultramarathon. För att det är roligt, annars skulle jag inte göra det.

Sedan 2001 har jag arrangerat tävlingar, antingen i klubben Stockholm Långdistansklubb, eller tillsammans med en kompis., där vi sedan 2010 arrangerat lopp.. Nu har vi bara cykellopp kvar i vårt utbud, och ganska kul att vi, än så länge, är ensamma om att arrangera Sveriges enda 24 h mtblopp.

Den som är nyfiken på loppen kan surfa in på www.lida24h.se och www.lidacx.se. 

 

Träningen är ett sätt för mig att må bra. Det är sällan jag är sjuk, på sin höjd är jag lite förkyld.  Men som alltid är det en balans i livet. Hur jag äter och sover är saker som spelar in, liksom om jag är stressad eller inte. Jag har fått min dos av stress och vill inte hamna där igen. 

 

En av de allta bästa sakerna på plussidan med träning är att de saker jag funderar på, lite "sova på saken", brukar lösa sig när jag tränar. Efter ett pass har jag oftast en lösning på det jag funderar på. Hjärnans förmåga att lösa saker är makalös. Träningen utvecklar hjärnan, och att exempelvis cykla mtb utmanar hjärnan. 

Jag vill må bra!

 

Det finns så många rapporter och forskning som visar att motion, rörelse och att utmana sig själv är bra för både kropp och hjärna. Jag kommer att skriva om det i min blogg här på sidan.. För mig är träning en sak i livet som gör att jag kan hantera saker, och jag vill göra roliga saker, vill utveckla mig själv.

Det är därför jag utmanar mig själv, för att jag ser att det gör nytta.

Att utbilda mig till personlig tränare, Endurance Personal Trainer, kändes helt rätt när jag gjorde det hösten 2018.

Det europeiska certifikatet från www.ereps.eu nedan, visar att jag har nivå EQF level 4, alltså har gått en proffessionell utbildning.

 

 

Kontakt med mig?

 

Mejl: info@ptthomaslummi.se

Mobil: 070-380 36 65

Jag bor och finns i Tyresö.